De bästa privatlånen 2020

De bästa privatlånen 2020

I denna artikel korar vi de fyra bästa och billigaste privatlånen på dagens marknad. Ett privatlån – eller blancolån, är ett lån som låntagare kan få utan behov av säkerhet eller pantsättning, och lånet kan användas till det låntagaren själv önskar.

Publicerat: 28.02.2020

Bank Norwegian – överlägsen vinnare

Den överlägsna vinnaren i årets privatlån är kanske inte helt oväntat Bank Norwegian Privatlån. Bank Norwegian erbjuder privatlån upp till 600 000 kronor med en återbetalningstid som låntagaren kan bestämma själv på 1–15 år. Detta privatlån har även klassats till det bästa privatlånet flera år i rad av våra hemsidor i Norge och i Danmark.

Lånet har få och låga avgifter – vilket gör att lånet passar bra för de allra flesta vare sig de behöver lånet till en ny dator eller en ny bil. Ansökningsprocessen är mycket enkel och sker på Bank Norwegians hemsida.

Bank Norwegian erbjuder även kreditkort med en maxkredit på 100 000 kronor samt dagens absoluta bästa inkluderade reseförsäkring, där bland annat avbeställningsskydd, låneskydd, tandvårdsförsäkring, ersättning av försenat bagage och sjukhusvistelser ingår. Därför kan du känna dig helt säker under din semester – endast genom att du har betalt 75 % av din resa med Bank Norwegian-kortet. Detta kreditkort erbjuder även gratis kontantuttag, ingen årsavgift, en mängd av rabatterbjudanden och möjlighet att samla CashPoints som du kan använda till dina flygbiljetter.

Krav: Låntagaren är över 23 år, har en fast inkomst, är folkbokförd i Sverige under de senaste tre åren samt är helt fri från betalningsanmärkningar. Det tillkommer dock en uppläggningsavgift för lån över 25 000 kronor – lån med lägre lånebelopp har ingen uppläggningsavgift.